Een no‑brainer

Stap over op zonnestroom voor jouw hele onderneming.

Waarom overstappen?

Daar kunnen we kort over zijn; de overheid maakt het je als ondernemer op dit moment bijna té makkelijk om te investeren in zonnestroom. Naast de Energie‑investeringsaftrek (EIA) kun je ook nog eens gebruik maken van de KIA en SDE+ subsidie. Zo kun je als ondernemer, naast verduurzamen, behoorlijk wat rendement halen uit je investering. Wij begeleiden je bij de aanvraag van de subsidies en leveren het hele systeem turn‑key voor je op.

Offerte op maat

Vraag nu een offerte aan, of nodig ons uit voor een gesprek en we zullen je alles vertellen over de vele zakelijke voordelen van zonnestroom.
Image

Turn‑Key

Vanaf het moment dat u een offerte aanvraag doet, tot het moment dat het zonnestroomsysteem echt duurzame energie gaat opwekken, heb je helemaal niets om je druk over te maken. We hebben alle kennis en kunde in huis voor ieder project. We zorgen dat het systeem compleet werkt, met de benodigde monitorsystemen, zodoende heeft u jarenlang een bedrijf dat wordt voorzien van duurzame energie.

Wat houden de subsidies in?

EIA

Volgens de Energie‑investeringsaftrek regeling mogen bezitters van een zonnestroomsysteem dat groter is dan 25 kW (ongeveer 90 zonnepanelen), eenmalig maximaal 54,5% van de investering aftrekken van hun fiscale winst (dit komt bovenop standaard aftrek). Het budget voor 2019 is € 147 miljoen.

KIA

De Kleinschaligheids-investeringsaftrek regeling stelt dat je tot maximaal 28% van de investering in zonnepanelen extra mag aftrekken van de (over)winst. De hoogte van de aftrek wordt bepaald door eventuele andere investeringen in bedrijfsmiddelen in hetzelfde fiscale jaar.

Zij gingen je voor

Advieskantoor van Oppen/Pelzer/Simons

De 56 zonnepanelen op dit dak laten zien van hoe onze engineers, ondanks bebouwing, altijd een passende oplossing vinden.

Gebruik van Solar Edge en laag gewicht dak systeem.

@OpdeBerg – Indoor spelen èn zwemmen

Deze indoor speelplaats in Schinveld heeft met 77 zonnepanelen een duurzaam speel en zweminrichting

 

Sportschool Luc Smeets

Sportschool Smeets uit Brunssum, duurzaam door 27 zonnepanelen. Ook hier door de bebouwing gekozen voor solar edge

Sportzaak Tillemans

Na 1 jaar voorbereiding en uitzoeken heeft sport Tillemans uit Brunssum in Januari 2019 diverse offertes aangevraagd.

Het project is aan een Brunssumse ondernemer gegund, New Solar Limburg Vof mocht het project gaan uitvoeren.

Reactie klant

New Solar Limburg  reageerde snel, maakte ons een goede offerte met een zeer vooruitstrevend en toekomst bestendig systeem. Levering en plaatsing ging prima volgens planning.

Wij zijn zeer tevreden over de opstelling.