Onze producten

Wij leveren enkel A merk zonnepanelen, met de keuze voor omvormers van Growatt, Omnik en Solar Edge.
Tevens bij schaduwvorming, of verschillende dakvlakken, maken wij gebruik van micro omvormers of het systeem van Solar Edge.

Bij ons heeft u de keuze uit All black, monokristal, of polykristal zonnepanelen.

Daarom kiest u voor New Solar Limburg:

*  A kwaliteit zonnepanelen en bijbehorende omvormer wilt, voor de aankomende 30 jaar.

*  Deskundige installatie,  met  diverse a merk installatie merken, o.a. ESDEC EVO en Van der Valk soloar systems.

*  Eerlijk en betrouwbaar advies.

*  Open en transparante prijzen wilt zien van zonnepanelen en toebehoren.

*  Keuze heeft uit  4 soorten zonnepanelen, poly, all black, mono zonnepanelen

*  Onze zonnepaneel installaties geleverd kunnen worden met Solar Edge, Omnik en Growatt
Maar ook andere omvormers behoren tot de mogelijkheden

*  Al onze producten internationaal erkende certificaten hebben. Onder andere TUV Rheinland

*  U geen aanbetaling hoeft te doen, betaling na installatie en werking van de zonnepanelen.

Onze complete pakketten van zonnepanelen

De complete prijs van de zonnepaneel installatie bestaat uit:

* levering van de gekozen zonnepanelen,

* installatie van de zonnepanelen en omvormer,

* aanpassing van de meterkast inclusief materiaal.

* in werking zetten van de installatie,  indien optie aanwezig is, het monitoring systeem installeren.

Zo wordt u niet achteraf verrast van allerlei bijkomende kosten die in rekening worden gebracht.

Zonnepanelen

Canadian Solar
 • Canadian Solar Inc is een van de toonaangevende fabrikanten in de wereld voor het leveren van toonaangevende hoog rendement zonnecellen, zonne-energiesystemen en off grid zonne-energieapplicatie-oplossingen.
 • Met productiefaciliteiten in Canada en China heeft Canadian Solar een totale productiecapaciteit van 2.4GW.
 • New Solar Limburg levert al jaren zonnepanelen van Canadian Solar.

JA Solar
 • JA Solar is een van de grootste fabrikanten van zonnepanelen ter wereld en neemt als fabrikant van hoogwaardige zonnepanelen de vierde plek op de wereldranglijst in. Het marktaandeel van JA Solar bedroeg in Nederland over 2015 ca. 25%.
 • JA Solar onderscheidt zich door een sterke innovatieve focus. Met name de hoogrendementspanelen Percium (mono) en Riecium (poly)modules zijn een succes. De totale productie voor 2017 lag rond de 3,5GW. Per Q2 – 2017 is de nieuwe fabriek met een totale extra capaciteit van 1GW geheel klaar.
 • Wij als New-Solar-Limburg leveren zonnepanelen van JA Solar, zowel de ALL Black 300 Wattpiek als polykristal uitvoering in de 275 Wattpiek uitvoering.

LG Solar
 • LG Solar maakt deel uit van LG Electronics, waardoor het deel uitmaakt van een wereldwijd, financieel sterk bedrijf met meer dan 50 jaar traditie en ervaring. LG Electronics staat garant voor uw zonnepanelen. Het bedrijf lanceerde in 1985 voor het eerst een onderzoeksprogramma voor zonne-energie, waarbij gebruik werd gemaakt van de uitgebreide ervaring van LG op het gebied van halfgeleider-, LCD-, chemie- en materiaalproductie. In 2010 lanceerde LG Solar met succes zijn eerste MonoX-serie, die nu in 32 landen verkrijgbaar is.
 • LG Solar test de nieuwe producten vier keer intensiever, zoals vereist door de IEC-norm. Deze kwaliteit wordt gewaardeerd door installateurs wereldwijd. Daarom hebben LG Solar Modules voor de tweede keer na elkaar het 'TOP BRAND PV'-keurmerk gekregen voor de hoogste aanbevelingspercentages. Ze hebben ook de prestigieuze Intersolar Award en de Plus X Award ontvangen, een van de grootste prijzen voor technologie, sport en lifestyle-innovatie.
 • New-Solar-Limburg levert de producten van LG Solar, zowel de all black uitvoering als de mono uitvoering

Omvormers

 • SolarEdge is opgericht in 2006 en is een leider in het segment van power optimizers met een marktaandeel van meer dan 70%. Het bedrijf heeft al meer dan 5,6 miljoen optimizers en 245 duizend omvormers geleverd aan meer dan 40 landen over de hele wereld.
 • De complete zonne-energie- en PV-bewakingsoplossingen van Solar Edge bieden particuliere en commerciële zonnesystemen met tot 25% meer inkomsten en een overeenkomstig hoger rendement op de investering.
 • Solar Edge HD-Wave-technologie De enkelfasige omvormers zijn gebaseerd op de nieuwste innovatie van Solar Edge - de HD-Wave-technologie.
 • Dankzij de nieuwe technologie kunnen de grootte en het gewicht van de omvormer aanzienlijk worden verminderd. De apparaten behalen een recordrendement van 99 procent.
 • Growatt Omvormers biedt een volledige lijn van PV-omvormers van 1 kW tot 1 MW, samen met slimme monitoring systemen. De Growatt 5000TL is de eerste Aziatische PV-omvormer met A + ranking verkregen door het Photon Laboratorium.
  Mod et verteren usu.
 • Growatt omvormers voldoen aan de veiligheids-, vermogen, en grid-normen die gelden in bijna 20 landen in Europa, Amerika, Australië en Azië.
 • Met zowel de uitstekende prestatie van het overzeese als het nationale, heeft Growatt prijzen gewonnen van de Chinese overheid zoals het National Hi-Tech Technology-bedrijf en Famous Brand in de provincie Guangdong.
 • Het bedrijf is bekend en wordt wereldwijd gerespecteerd als een toonaangevende fabrikant van kosteneffectieve, hoogwaardige fotovoltaïsche omvormers en opslagoplossingen.
 • SMA Solar Technology AG is al meerdere jaren marktleider op het gebied van ontwikkeling en productie van zonne-energie omvormers en monitoringapparatuur.
  Ute sit dolor lobortis.
 • SMA heeft voor ieder PV-Project een passende oplossing met producten van Duitse topkwaliteit.
 • Het assortiment omvormers bestaat uit Sunny Boys voor residentiele projecten en de Sunny Tripowers voor grotere (commerciële) installaties.
 • Voor back-up en off-grid installaties tot 300 kW is de Sunny Island de aangewezen batterij-omvormer.

01

Aanvraag

U verstuurt een offerte aanvraag

Wij maken op basis van uw gegevens een adequate offerte, eventueel zullen we bellen voor nadere specifieke vragen.

02

Wij ontwerpen

Wij maken op basis van uw gegevens een offerte met de beste opties voor u situatie.

U neemt contact op met ons om de offerte te bespreken. Zodoende weet u precies waar u aan toe bent

03

Wij installeren

De gemaakt keuze van type zonnepaneel en omvormer worden deskundig geïnstalleerd door onze eigen montage team. We werken niet met externe partijen.

04

Jij geniet

Geniet van elke zonnestraal en ontdek via de monitoring-app hoeveel je produceert én bespaart. Ook wij monitoren je productie. Tevens verzorgen wij kosteloos de btw teruggave bij de belasingdienst

Liever een oriënterend gesprek?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Werking zonnepanelen

Benieuwd hoe de zonnepanelen werken?